A I R S O F T pálya és taktikai ház

Ez a program elsősorban azoknak szól, akiket érdekel az airsoft világa. Nagy teret enged a fantáziának, mert bármilyen kalandot el lehet "játszani". Mi úgy gondoltuk, hogy mivel hozzánk is közel áll ez a tevékenység, létrehozunk egy ügyességi versenyt, mely egy adott pályán (taktikai házban) kivitelezett lövészeti, gyorsasági és ügyességi megmérettetés. Több játékformát, versenyszámot indítunk, természetesen igyekszünk minél színesebbé és élvezetesebbé tenni az itt eltöltött időt!

Ezen felül egyéb airsoft játékokra is tudunk pályát biztosítani. A terület a mérete miatt első sorban rövid karabélyokkal és pisztollyal játszható, CQB pálya. Rövid, pörgős etapok gond nélkül játszhatóak.  Fegyver és védő felszerelés (védőszemüveg, maszk) bérlésre van lehetőség. A bérelt fegyverekhez csak a helyszínen vásárolt BB lövedék csomagok használhatóak! Saját felszerelés használható, ebben az esetben csak pályadíjat kell fizetned. 

Játékokat lehet önállóan is szervezni a pályára, melyre előzetes egyeztetés után egyedi árajánlatot adunk!

Airsoft fegyver és védőfelszerelés bérlés

Ha nem rendelkezel saját felszereléssel, nem probléma! Nálunk bérelhetsz airsoft fegyvert, védőfelszerelést és vásárolhatsz muníciót is! A csomag tartalmaz:

 • 1 db replikát
 • kötelező védő szemüveget és arcvédő rácsos maszkot
 • 500 db BB lövedéket
 • karszalagot a csapatok megkülönböztetése céljából

Az bérelhető csomag ára: 6.000 Ft, mely játékon való részvételt is tartalmazza!    Pályadíj / játékon való részvétel saját felszereléssel: 2.000 Ft

A tarifák alkalmankénti díjak. Egy alkalom kb 3-4 órás játékidővel számolandó!

További muníció csomagok:

 • 250 db BB csomag:   800 Ft
 • 500 db BB csomag: 1.400 Ft
 • 750 db BB csomag: 1.800 Ft

Fejvédelem miatt javasoljuk pl. baseball sapkát hozzatok magatokkal!

Szituációs lövészet

Helyszín: taktikai ház

A program lényege, hogy akár egyéniben, akár több kisebb létszámú csoporttal indulva, a pályán végig menve a lehető leggyorsabban, a legtöbb pontos találatot leadni. A lövéseket előre kihelyezett lőlapokra kell leadni, egymást követő kettes lövésekkel. Természetesen a lőlapok helyzete nincs ismertetve, ráadásul maximált időn belül kell teljesíteni a feladatot. Ha egyéniben indultok, akkor a versenytársaknál kell jobb időt menni és pontosabb találatokat leadni. Ha kisebb, 3 fős csapatokban indultok, ott az összetett eredmény fog számítani. A cél a lehető legtöbb pontos találat a legrövidebb idő alatt.  Induló létszám: egyéniben 4 fő, 3 fős csapatokban 4 raj.

A lövészethez szükséges kellékeket biztosítjuk! Korhatár: 16 év 

Túszmentés

Helyszín: taktikai ház vagy CQB pálya

 A terroristák fogva tartanak 1-2 túszt, a terrorelhárítási csapat  pedig a kiszabadításukra igyekszik. A feladat: behatolni az ellenséges területre, az ellenséges erőket likvidálni kell, a túszt / túszokat élve ki kell juttatni a biztonsági zónába. Ha a "csomagot" sikerül kimenteni, az akció véget ér.

Szabályok:

 • Medikelés (gyógyítás) nincs, visszaállóra kell menni.
 • Visszaállóra a túszok létszámától függően lehet visszaállni: amennyi túsz van, annyi élettel rendelkeznek a játékosok.
 • A terroristák a túszt használhatják élő pajzsként, ezért a mentő csapatnak nagyon körültekintően kell eljárni. Viszont a terroristáknak csak egy életük van. Ha találat ér, kiestél.
 • Ha lejárt az idő, a meccset a terroristák nyerik.

 Utána a játékosok szerepet cserélnek és újabb kör indul. Játékidő körönként 30 perc. 

A játékhoz szükséges kellékeket igény esetén biztosítjuk! Korhatár: 16 év

Bombakereső

Helyszín: taktikai ház vagy CQB pálya

Ez a játék egy klasszikus airsoft sztori: Adott egy helyszín, ahová be kell hatolni, ki kell füstölni az ellenséget, a bombát meg kell találni és hatástalanítani. Minimum létszám a támadó és védő oldalán 3-3 játékos. Ha a támadó oldalról legalább egy játékos marad és a bombát hatástalanítja, a csapata nyer. Ha lejár az idő, akkor mindegy, hány fő maradt játékban,  a védő oldal nyer. 

Szabályok:

 • Medikelés (gyógyítás) van, fejenként 3-3 medic-gumi használatával, amit átruházni nem lehet.
 • A meccs csak akkor sikeres, ha a bombát időben hatástalanítani tudjátok.
 • Ha lejárt az idő, a meccset a terroristák nyerik.

Új kört lehet kezdeni bármilyen végeredménnyel,  térfél cserével új kört indíthattok. Időkorlát: 30 perc.

A játékhoz szükséges kellékeket igény esetén biztosítjuk! Korhatár: 16 év

Karszalag forgató

Helyszín: CQB pálya

Ez az egyik legegyszerűbb, de ettől még mozgalmas játék: két csapat (piros és kék karszalaggal) egymás ellen feszül, a kiejtett játékos a másik csapat visszaállójáról indul újra a karszalag megfordításával. Így folyton változik, hogy melyik oldalon harcolsz: az egyik percben az induló csapatoddal vagy, kiejtésed után a másik csapatban kezdesz. Az a csapat győz, amelyik a maga oldalára tudja állítani akár az összes ellenfelet. A játék időkorlátos: ha lejár az idő és mind a két induló fél megvan, akkor a több tagot számláló csapat győz. Medikelés nincs.

Időkorlát: 60 perc

A játékhoz szükséges kellékeket igény esetén biztosítjuk! Korhatár: 16 év 


Robotzsaru

Helyszín: CQB pálya

Ez a játékmód eltér a megszokottól, mert a résztvevők aránya nem a szokásos. Az egyik oldalon rossz fiúk vannak, a másikon egyetlen játékos, teljes vértezetben: ő lesz a robotzsaru. A játék igazi "kieresztem a fáradt gőzt" féle: a robotzsarura felfújt lufik vannak kötözve, a bandatagoknak pedig az összes lufit el kell lőni, a robotzsaru csak akkor esik ki. Viszont a gengsztereknek csak egy életük van, akit kilőnek kiesik. Ha a meccsnek vége, akkor egy másik játékos veheti át a robot rendőr szerepét. 

Időkorlát: 30 perc

A játékhoz szükséges kellékeket igény esetén biztosítjuk! A robotzsaru védő felszerelést biztosítjuk, de csak egy méret van. Korhatár: 16 év